Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

Xavi Castillo: “Gora la Geperud-ETA”

Xavi Castillo mostra cartells irònics amb l’apologia del terrorisme

Toni Cuquerella

“Gora la Geperud-ETA (Maedéu)”, “Gora la Mentir-ETA (Alcoi)”, “Gora Casall-ETA (Alcàsser)”, “Gora Godell-ETA (Godelleta)”, “Gora la Mascl-ETA (senyor pirotècnic)” o “Gora Visant-ETA ...estate queta”. Heus ací uns quants dels cartells que ha exhibit l’humorista Xavi Castillo per a solidaritzar-se amb els titellaires Títeres desde abajo detinguts a Madrid per apologia del terrorisme per haver fet servir un cartell amb la inscripció “Gora Alka-ETA”.

Amb aquests escrits sobre tradicions, personatges o, fins i tot, escàndols de corrupció, Castillo fa una versió ‘a la valenciana’ del polèmic cartell i denuncia, així, que “no era cap apologia del terrorisme, que esteu ratllant-se, que no hi ha muertos, ni hi ha destrucsión, que era una sàtira, era una comèdia, un teatret, que era tot mentira”.

Xavi Castillo, a més, ha afegit que això “perfectament ens podria haver passat a nosaltres” i a continuació ha exhibit –amb un altre actor vestit de policia al fons– els cartells esmentats abans en què fa referència a diferents polítics com Joan Ribó “Gora mi bicicleta i la motxill-ETA”, Ximo Puig “Gora perruqu-ETA”, Pablo Iglesias “Gora mi col-ETA”, Alfonso Rus “Gora la Taul-ETA” o Rita Barberá “Gora mi J-ETA”.

Etiquetas
stats