eldiario.es

Menú

València i Castelló estaran unides per una plataforma ferroviària d'ample internacional que permet circular a 350 km/h

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha anunciat que el començament de les obres, que compten amb un pressupost estimat de 1.170 milions d'euros, està previst per a 2019

- PUBLICIDAD -
El ministro Íñigo de la Serna reunido con empresarios en Castellón

El ministre Íñigo de la Serna s'ha reunit amb empresaris a Castelló

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha anunciat aquest dimecres la construcció d'una nova plataforma ferroviària d'ample internacional de doble capacitat entre València i Castelló amb un pressupost estimat de 1.170 milions d'euros i un començament de les obres previst per a 2019.

La nova plataforma d'ample internacional cobrirà un tram de 62 quilòmetres entre València i Castelló i permetrà aconseguir una velocitat dels trens de 350 quilòmetres per hora.

El ministre ha fet aquest anunci davant empresaris i representants polítics, als qui ha explicat en un acte les pròximes actuacions que es duran a terme en el Corredor Mediterrani.

En la seua intervenció, De la Serna ha assenyalat que la nova infraestructura anunciada es fa amb una previsió a llarg termini per a evitar una "saturació" en les vies, a causa d'un previsible augment de tràfic.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha