eldiario.es

Menú

Podem aprovarà els pressupostos amb una mossegada de 300 milions però sense la demandada taxa turística

La formació morada aprovarà els comptes del Consell però plantejarà mesures per a avaluar el seu compliment en 2018

El partit que lidera Antonio Estañ vol blindar les partides socials perquè no es modifiquen

- PUBLICIDAD -
Podemos apoyará los presupuestos de la Generalitat valenciana

El síndic de Podem en les Corts, Antonio Estañ

Podem donarà el sí als pressupostos de la Generalitat per a 2018. La formació morada va decidir el dilluns en el seu Consell Ciutadà aprovar els comptes del Consell, malgrat que dos dels seus punts més crítics en les negociacions no hagen tirat endavant. La implantació de la taxa turística i l'eliminació de la línia nominativa de 3 milions d'euros a Air Nostrum queden vistes per al ple i, si se segueix amb el previst, no comptaran amb el suport ni de PSPV ni Compromis.

Com a contrapartida, la formació que lidera Antonio Estañ ha exigit unes mesures al Consell per a fiscalitzar el compliment dels Pressupostos. Els de la formació morada volen un compromís per escrit que hi haurà una comissió de seguiment dels comptes, facilitar la comprensió del seu funcionament a la ciutadania i, especialment, el blindatge de les partides socials.

El síndic ha valorat que s'hagen inclòs la majoria de les seues demandes en els pressupostos. "Estem moderadament satisfets" amb els avanços, encara que mostra la seua "preocupació" perquè a mesura que arriba la fi de legislatura, "la capacitat d'atrevir-se és menor". El portaveu de la formació morada creu que hi ha "dues formes d'entendre el *Botànic", la de "l'estabilitat a qualsevol preu" i la d'"aprofitar l'oportunitat".

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha