Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

La polèmica sobre les 'col·locacions' en l'Hospital d'Alzira es porta per davant al comissionat de la conselleria

El comissionat per a l'Hospital de la Ribera, José Sanfeliu, al costat de l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor

EFE / eldiariocv

València —

José Sanfeliu ha dimitit aquest dissabte com comissionat de la conselleria de Sanitat en l'Hospital de la Ribera després de fer-se públiques unes afirmacions en les quals anunciava la creació d'una borsa de treball en la qual es col·locaran “tots els nostres familiars, amics, coneguts que estiguen sense treball”.

Segons ha informat la Conselleria de Sanitat, Sanfeliu va presentar la seua dimissió quan van començar a circular aqueixes declaracions, si bé ha sigut acceptada aquest dissabte.

Aquesta decisió, han indicat les mateixes fonts, la va adoptar el comissionat “per a no danyar la imatge de la Conselleria ni de la Sanitat pública”.

Sanfeliu ocupava el càrrec des del 10 de desembre de 2015 i va pronunciar les citades afirmacions en una reunió celebrada en l'Ajuntament d'Alberic el passat 28 de novembre.

En un comunicat, Sanfeliu havia precisat que eren “apreciacions personals” sobre la reversió del departament de la Ribera quan s'extingisca la concessió en 2018, i que potser no es va expressar “adequadament en intentar traslladar que el que es farà és una borsa de treball similar a la dels restants de gestió pública”.

Ha afegit que quan s'incorpore aqueix departament a la xarxa pública ho farà en igualtat de condicions a la resta de departaments, la qual cosa suposarà la creació d'una borsa de treball, a la qual es podran inscriure els treballadors sanitaris que desitgen accedir a les places, alguna cosa que fins ara no podien fer.

Després d'aquesta controvèrsia, que es produeix unes setmanes després de que es feren públiques unes paraules del sotssecretari de la conselleria, Ricardo Campos, en les quals carregava contra la “tropa” dels treballadors de l'àrea de salut gestionada per Ribera Salut, el Partit Popular ha demanat la dimissió de la consellera Carmen Montón, a qui acusaven de voler revertir la concessió de la Ribera per a “contractar afins”.

Etiquetas
stats