Comunidad Valenciana Blogs y opinión

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'eldiario.es

El Teatre Micalet proposa ‘17 Simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme’

Teatre El Micalet

El Teatre Micalet acull, des d’aquest dijous 5 de març fins al 8 de març, l’espectacle 17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme, dirigit per Raquel Loscos i Rafael S. Sánchez. La peça narra quatre actes de rebel·lió que, combinats, poden significar la caiguda de les principals multinacionals, entitats financeres i potències polítiques del món.

Segons paraules de les seues autores, l’objectiu de l’obra és “explicar una faula completament passada de voltes on quatre accions individuals tinguen conseqüències tan exagerades que no puguem evitar que se’ns escape el riure i ens excite la imaginació”.

Rocío Manzano, Sara Sansuan, Anna Tamayo i Laura Vila Kremer, donen vida, en clau d’humor, a una empleada de banca, una traductora, una publicista i una professora de ioga que treballa com hostessa de congressos. Totes elles coincidiran en la cerimònia de clausura del Congrés Anual del Fons Monetari Internacional i emprendran un “diminut” i “simbòlic” acte vandàlic.

17 simpàtiques maneres d’acabar amb el capitalisme, de la CIA Casa Real i Tantarantana Teatre, forma part d’una sèrie d’obres de companyies externes que, fins al mes de maig, visitaran cada setmana el Teatre Micalet.

Parla, cony, parla!, de la companyia Unaovarias,m Joanot, interpretada per Joan Nave, o El gat de Schorödinger, amb text de Miguel Seguí, seran alguns dels espectacles que precediran a l’estrena de la 34 producció pròpia de la Companyia Teatre Micalet al mes de maig.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'eldiario.es

    Autores

Etiquetas
Publicado el
2 de marzo de 2020 - 16:50 h

Descubre nuestras apps

stats