Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Barceló assegura que al març es vacunarà a 280.000 persones majors de 80 anys

La consellera de Sanidad Universal, Ana Barceló, en las Corts Valencianes.

Laura Martínez

València —

0

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, confirma que a partir de març es procedirà a la vacunació de 276.531 persones majors de 80 anys. Aquesta xifra, segons les dades de l'Institut Nacional d'Estadística, suposa el 2,7% de la població valenciana, que quedaria immunitzada en acabar el primer trimestre de l'any. Barceló ha comunicat en la seua compareixença en la Diputació Permanent de les Corts Valencianes que aquesta setmana s'iniciarà el procés de vacunació de metges que treballen en la sanitat privada i ha reiterat que es compensarà a la Comunitat Valenciana pel descens en l'enviament de vacunes de Pfizer de la setmana passada amb més enviaments a partir de febrer.

La consellera de Sanitat ha actualitzat les xifres de vacunació, que deixen ja a 4.537 persones amb totes dues dosis de la vacuna i a 100.448 persones amb la primera dosi de la vacuna de Pfizer. Els grups vacunats en primer lloc són les persones majors que viuen en residències i el personal de salut pública. A aquest grup se sumen els hospitals d'atenció a malalts crònics i de llarga estada i centres de diversitat funcional de la Comunitat Valenciana.

Etiquetas
stats