Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Màxim Huerta torna a les pantalles valencianes amb un magazín d’actualitat en À Punt Mèdia

Màxim Huerta i els altres participants en la presentació dels nous programes d'À Punt.

Laura Julián

0

Un magazín d’actualitat amb Màxim Huerta i un concurs de talents que vol trobar la millor veu de la Comunitat Valenciana són les dues grans novetats amb què À Punt Mèdia arranca aquest 2021. Un any que comença amb bones dades després d’haver aconseguir un 13% d’audiència durant l’especial de Nit de cap d’any A la merda 2020, presentat per Carolina Ferre i Eugeni Alemany. El programa va convertir la televisió pública valenciana en la cinquena cadena autonòmica més vista, amb 349.000 espectadors durant la mitjanit.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha sigut l’encarregat de presentar als mitjans de comunicació les dues “aventures televisives” amb què pretenen complir “les expectatives de creixement” d’enguany i consolidar “l’afecte” del públic. “Duel de veus i Bona vesprada són dos continguts que els valencians i valencianes mereixen, dues propostes d’entreteniment de qualitat amb un disseny innovador en el seu format audiovisual”, indicava Costa durant la presentació.

De dilluns a divendres, a partir de les 16.15 hores, el magazín Bona vesprada, amb Màxim Huerta, acompanyarà el públic durant quatre hores i vint minuts de directe i amb connexions des de tots els punts del territori valencià. Al costat dels presentadors Joan Espinosa (À Punt Directe, Family duo), Maria Fuster (El matí À Punt i Assumptes interns), Maribel Gil (exconcursant de Master Chef), i reporters de carrer, convertiran el plató de Buendía Producción, la productora impulsada per Telefónica i Atresmedia, en una “gran finestra oberta” en què la tecnologia, les xarxes socials i la participació amb el públic seran “les grans claus”.

Tal com han explicat, el format pretén ser “una conversa en temps real amb l’espectador”, en què diàriament connectaran en directe amb pobles de la Comunitat Valenciana. El programa, que s’estrena el dilluns 11 de gener, dedicarà una bona part a analitzar l’actualitat amb experts i col·laboradors fixos, tindrà una secció de cuina en directe, i també amb una altra d’enfocada a aprendre a cuidar el medi ambient.

Així doncs, el presentador i fugaç ministre socialista Màxim Huerta “torna” a la cadena pública valenciana. Els inicis televisius del presentador i periodista estan lligats a la televisió valenciana quan el 1997 es va incorporar a l’equip de l’extinta Canal 9, en la qual va treballar fins a l’any 2000.

Amb aquest nou espai, Huerta torna a la pantalla petita després de la seua eixida de TVE el mes de maig passat, quan es va decidir cancel·lar A partir de hoy, el programa que presentava des de juliol del 2019. “Volem fer companyia i saber què passa a les cases dels valencians, castellonencs i alacantins. Torne més gran i més gros, però més feliç i content de tornar”, deia el presentador, nascut a Utiel.

“La nova estrela de la música”

La segona estrena de l’any de la programació d’À Punt Mèdia, Duel de veus, arriba el pròxim dissabte amb l’alacantina Àlex Blanquer al capdavant, acompanyada d’un “jurat d’excepció”: l’humorista Eugeni Alemany (presentador d’Atrapa’m si pots) i les cantants Sole Giménez (ex de Presuntos Implicados) i Samantha Gilabert (veu de Cactus, exconcursant de Family duo i Operación triunfo).

A partir de les 22.00 hores i al llarg de tretze gales, el concurs pretén trobar “la nova estrela de la música” de la Comunitat Valenciana. Cada dissabte es faran duels amb cançons “molt conegudes de totes les èpoques i tots els gèneres”. A més del jurat, convidats especials en cada gala ajudaran a decidir el veredicte.

Entre els noms confirmats estan la cantant Melody, l’actriu Carme Juan, el cantant Míkel Erentxun, les cantants Rosa López i Soraya, els presentadors valencians Carolina Ferre, Carmen Alcayde i Màxim Huerta, etc.

Etiquetas
stats