eldiario.es

9

Centenars de persones segueixen atrapades pel tall de la A3 València-Madrid

Està tallat el tram entre els quilòmetres 323 i 255, des de Bunyol-Requena, on anit va assistir la UME per a obrir pas als vehicles

Una retroexcavadora trabaja para desalojar nieve de la carretera

Una retroexcavadora treballa per desallotjar neu de la carretera

La neu caiguda en les últimes hores manté talls en carreteres de la Comunitat Valenciana com l'autovia A-3, on està tallat el tram entre els quilòmetres 323 i 255, des de Bunyol-Requena, i on aquesta nit s'han repartit mantes i begudes calentes entre els centenars de persones que ha quedat atrapats allí dins dels seus vehicles.

La Unitat Militar d'Emergències (UME) va ser mobilitzada anit per a intentar obrir pas als vehicles i repartir mantes i begudes calentes a les persones que romanien detingudes dins dels seus vehicles des de feia hores, labor en la qual ha col·laborat també la Creu Roja i la Guàrdia Civil.

Fonts de la Direcció general de trànsit han indicat que també està tallada l'A-23, l'autovia mudèjar, entre els municipis castellonencs de Barraques i Viver, i la N-232 a Morella (Castelló), on està caent una gran nevada, mentre que en la província d'Alacant cal circular amb precaució per diverses carreteres.

La ciutat de Castelló ha clarejat amb pluges intenses, acompanyades de tempestes, després que en les últimes 24 hores s'hagen acumulat 107,2 litres per metre quadrat i que ahir fóra el dia més plujós de gener des de 1912, segons l'Agència Estatal de Meterología (AEMET).

La Comunitat Valenciana roman en alerta roja per risc extrem de nevades a l'interior de la província de Castelló i a l'interior de la de València, i també té activada l'alerta taronja per pluges intenses i l'alerta groga per forts vents.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha