Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Guàrdia Civil busca altres víctimes de violació dels detinguts per l'agressió sexual a Callosa d'en Sarrià

Un moment de la concentració a Callosa d'En Sarrià d'aquest dilluns

elDiariocv

València —

0

Centenars de persones s'han concentrat aquest dilluns a la localitat alacantina de Callosa d'en Sarrià convocats per l'Ajuntament en senyal de repulsa per la violació en grup que va patir la passada Nit de cap d'any una jove de 19 anys a mans de quatre homes d'entre 19 i 24 anys.

El Consistori alacantí ha expressat la seua “més enèrgica condemna i rebuig” a aquesta agressió sexual, al mateix temps que mostrava el seu “suport i proximitat” a la víctima, a la qual han oferit els recursos psicològics i de protecció “que requerisca”.

Els quatre presumptes autors de la violació es mantenen a la presó provisional sense fiança mentre continua la investigació de la Guàrdia Civil, que analitza els dispositius mòbils dels detinguts per si hi haguera gravats altres assetjaments en grup.

Segons sembla, la denunciant va ser la germana d'un dels presumptes agressors, qui va alertar l'Institut Armat després de sorprendre'ls mentre cometien la violació. A més, la Guàrdia Civil cerca més víctimes d'aquest grup de joves, ja que sospita que podrien estar involucrats en altres dues violacions. De moment, almenys una jove ja ha presentat una denúncia contra ells per fets similars.

Etiquetas
stats