Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Els jesuïtes veten un acte de Vox al seu centre a València després de les queixes de professors, pares i mares i antics alumnes

Santiago Abascal en el míting de Vox a Vistalegre

Toni Cuquerella

Després de l'acte de Vistalegre a Madrid en el qual Vox va reunir unes 10.000 persones, el partit liderat per Santiago Abascal ha posat el seu punt de mira a la ciutat de València, però ha començat a tindre problemes. Després d'anunciar-se que el col·legi de Jesuïtes acolliria el míting de la formació d'extrema dreta, des del centre s'ha negat que vaja a tindre lloc en ela seua seu l'acte.

“De Vistalegre a València”, d'aquesta forma anuncia Vox el seu acte a la capital valenciana a través de les seues xarxes socials, concretant que seria en el saló d'actes d'Escuelas San José-Jesuítas el dimecres 24 d'octubre a les 20 hores, acte per al qual s'anunciava la presència del mateix Santiago Abascal, així com de José Antonio Ortega Lara i de José María Llanos, president a la província de València del mateix partit.

No obstant això la cita ha sigut negada també des de xarxes socials pel mateix col·legi de jesuïtes. Sense aclarir si rectificaven l'acord o si ho negaven de pla afirmaven que “l'acte de Vox València no se celebrarà en les instal·lacions de les escoles”. No obstant això deixava entreveure el malestar del professorat del centre davant aquest acte afirmant: “us agraïm a tota la comunitat educativa vostra inquietud mostrada”.

Des d'eldiario.es s'ha conegut que tant professorat com pares i mares, i antics alumnes s'han queixat de la programació d'aquest acte polític, la qual cosa hauria obligat el centre a tirar marxa arrere i desprogramar la cita de Vox de les seues dependències.

Etiquetas
stats