Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

Adjudicada en subhasta la finca a Alzira de l’exconseller Blasco, condemnat per corrupció, per una licitació mínima de 624.110 euros

La licitació de la propietat de Rafael Blasco en la web del Col·legi de Procuradors.

Lucas Marco

0

La Generalitat Valenciana està prop d’ingressar una part dels diners públics que l’exconseller del PP Rafael Blasco va saquejar sense massa miraments, segons sentència ferma. La propietat, situada a la Barraca d’Aigües Vives d’Alzira, s’ha subhastat per 624.110 euros, la licitació mínima establida. La subhasta, gestionada pel Col·legi de Procuradors (encara que el procediment depén del Tribunal de Comptes), va establir una valoració de 891.058,60 euros. Pocs minuts abans de les 18.00 de dijous, s’ha produït l’única i definitiva licitació.

La parcel·la, situada en la partida del Carrascal del terme municipal d’Alzira, ocupa una superfície de 38.384,47 metres quadrats i va ser la propietat que va entregar Blasco en el judici per abonar part de la responsabilitat civil i reduir la condemna. “És un habitatge actualment ocupat pels masers en ‘precari’”, indica el Col·legi de Procuradors de Madrid en referència a la situació possessòria de la finca familiar de Rafael Blasco.

La casa, dissenyada per l’arquitecte Vicente Guallart i envoltada de tarongers, va ser embargada en la primera peça de les tres en què s’ha jutjat el saqueig dels fons de cooperació de la Generalitat Valenciana quan Blasco va ser conseller, els anys 2008 i 2009.

Etiquetas
stats