Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El primer temporal d'estiu engul l'arena transvasada a la platja de Bellreguard per la borrasca 'Gloria'

Imatge de les obres de reposició d'arena a Bellreguard i estat en el qual ha quedat la platja després del temporal.

Toni Cuquerella

0

La platja de Bellreguard s'ha quedat sense l'arena transvasada amb el primer temporal de l'estiu, una aportació que es va dur a terme a principis de juny. Des de l'ajuntament s'assenyala que la demarcació de Costes va informar que es van transvasar al voltant de 5.000 metres cúbics d'arena procedents de la platja de Xeraco, volum que ha tornat a engolir la mar en poc temps, segons lamenten des del consistori de la Safor.

La borrasca Glòria va deixar destrossat el passeig marítim i es va engolir l'arena de la platja, això va suposar la intervenció de Costes que va iniciar els treballs de reparació en la línia marítima amb la finalitat de posar a punt les platges per a la temporada d'estiu.

Aquesta pèrdua de la platja ha provocat que el senador de Compromís, Carles Mulet haja realitzat una bateria de preguntes en la cambra alta per al govern, en les quals demana que es concrete la quantitat exacta d'arena transvasada, si es considera que aquesta quantitat era suficient, si es farà una aportació urgent atés que s'està en plena temporada turística, i quines mesures es prendran a curt, mitjà i llarg termini per a considerar l'arena de la platja.

Etiquetas
stats