Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

El poeta valencià Francesc Mompó participa al recital internacional de la Universidad de Cauca (Colòmbia)

El poeta valencià Francesc Mompó.

elDiariocv

0

El poeta valencià Francesc Mompó en llengua catalana ha estat convidat pel Departamento de Español y de Literatura de la Universidad de Cauca, Popayan Colombia, per a celebrar aquest 23 d’abril tan particular, el recital, en commemoració del “Día del idioma en el contexto del aislamiento actual a causa de la pandèmia”, recital internacional de poesia “Poesía necesaria como el aire” junt amb d’altres poetes d’Alemanya, Argentina, Bolívia, Canadà, Colòmbia, Equador, El Salvador, Espanya, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Puerto Rico, Veneçuela, entre d’altres.

L’acte es realitzarà a través de la plataforma Zoom per a conferències i reunions virtuals i serà retransmès en directe a través del Facebook Live i altres xarxes institucionals de la Universitat del Cauca.

L’hora en què iniciarem la connexió es las 17:30, hora de Bogotà, i la transmissió iniciarà a las 18 hores. A Espanya es podrà seguir a partir de l'1 de la matinada de divendres 24.

El català del País Valencià serà escoltat en àmbits acadèmics i de les arts pels aires de mig món.

Etiquetas
stats