Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un Rajoy que fuig dels debats fa precampanya a València

Rajoy en una imatge d'arxiu.

elDiariocv

El president del Govern en funcions i candidat del PP en les eleccions generals del 20 de desembre, Mariano Rajoy, es multiplica aquests últims dies en programes televisius mentre rebutja confrontar-se davant de la resta dels candidats en debats organitzats pel diari El País o per la cadena Mediaset. Rajoy al·lega que les seues tasques de govern li impedeixen acudir a aquestes cites.

En aquesta agenda, tanmateix, el candidat del PP sí que ha trobat temps per a acudir a València aquest dissabte a un acte de precampanya electoral que els populars han organitzat a l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per al PP és fonamental revalidar a la Comunitat Valenciana, i singularment a la província de València, el primer lloc el 20-D, encara que es done per fet que perdran pràcticament la meitat dels escons obtinguts quan la Comunitat Valenciana era el més important dels seus graners de vot a Espanya.

També el candidat de Ciutadans a la presidència del Govern, Albert Rivera, té previst protagonitzar aquest dissabte a València un acte públic, tot i que el partit encara no ha definit en quin lloc se celebrarà. El partit de Rivera aspira a obtenir uns resultats excel·lents en territori valencià, en gran manera gràcies al desgast del PP, si es compleixen els pronòstics de les enquestes.

Etiquetas
stats