Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Un micròfon ocult en l'Ajuntament d'Alacant, primera notícia en els informatius d'À Punt Ràdio

L'estudi de ràdio d'À Punt des d'on s'emeten els informatius

EFE

València —

À Punt, la ràdio pública valenciana, ha començat aquest dilluns a emetre butlletins informatius en els quals cada hora oferiran informació centrada en l'actualitat a la Comunitat Valenciana, i complementada amb el que ocorre en la resta d'Espanya i en el món.

“Bon dia. És dilluns 5 de març de 2018. Benvingudes i benvinguts als informatius d'À Punt”, ha arrancat la locutora en el primer butlletí informatiu en valencià de la nova ràdio pública autonòmica, que s'ha emès a les set d'aquest matí. Tres veus femenines, les d'Elpidia Bellver, Amparo Martín i Victoria Roselló, han sigut les encarregades de donar les notícies.

El butlletí l'ha obert la notícia que l'oposició en l'ajuntament d'Alacant demanarà explicacions per l'aparició d'un micròfon a la regidoria d'Urbanisme, a la qual ha seguit la sol·licitud de l'Associació de juristes valencians que es recupere el dret civil valencià.

Les següents notícies han sigut, en aquest ordre, que catorze ciclistes van morir a la Comunitat Valenciana l'any passat; el recompte de vots en les eleccions d'Itàlia; l'Oscar a la millor pel·lícula i, en l'apartat d'esports, la presentació avui del nou entrenador de Llevant i la victòria del València davant el Betis.

La informació sobre el trànsit i la meteorologia han tancat el primer butlletí informatiu, en el qual s'ha recordat als oïdors que tindran més informació una hora després “i sempre” en la pàgina web àpuntmedia.es.

Els informatius arriben a la ràdio pública quasi tres mesos després començar les emissions radiofòniques, que es van iniciar el passat 11 de desembre a les deu del matí amb el magazín matinal “Al ras” i van posar així fi a quatre anys de silenci des que Ràdio Nou fóra apagada la nit del 28 de novembre de 2013.

L'objectiu dels informatius, que es poden escoltar en FM i per Internet a través de la pàgina de la cadena, és oferir als valencians informació general i de servei públic, amb notícies sobre cultura, societat, economia, successos, política, tribunals, medi ambient, esport, el trànsit o l'oratge, entre unes altres.

Els informatius s'emeten de dilluns a divendres entre les set del matí i les onze de la nit, mentre que els caps de setmana començaran a les vuit del matí.

Etiquetas
stats