Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Jaime Paulino és reelegit secretari general de Podem a València amb el 39% dels vots

Jaime Paulino en un acte de Podem.

elDiariocv

0

Jaime Paulino ha sigut reelegit secretari general de Podem en la ciutat de València amb 487 vots, que suposen un 39,1% dels sufragis emesos. Els altres dos candidats, Consuelo Poveda i Roberto Jaramillo, han obtingut, respectivament, 416 vots (un 33,4%) i 340 vots (un 27,3%).

El resultat de la votació es va donar a conèixer a última hora d'aquest divendres, després que la direcció autonòmica de la formació morada comunicara que no s'havien produït irregularitats en l'elecció, posant fi, així, al suspens que ha mantingut més d'una setmana l'escrutini en precari després d'haver detectat la secretaria estatal d'Organització de Podemos, que coordina Pablo Echenique, la possible existència de “greus irregularitats”. La direcció valenciana de Podem ha assegurat que “ha finalitzat amb èxit l'auditoria realitzada sobre les incidències detectades”.

El nou Consell Ciutadà de València està format per Consuelo Poveda Caballero, Papa Balla Ndong, Maria Teresa Faus Boronat, Angela María Nsambi Bacale, María Cristina García Ostbye, Ana Bedrina Trabajo, Mireya Royo Conesa, Ainhoa Alberola Lorente, Clara Icardo Sancho, Maria Dolores Saiz Martinez, Vicente Ortuño Requena, Joan Cebolla Moll, Imane Slami, Claudia Monica Lopez Ovadia, Ignacio Lezica Cabrera, Mario Alvaro Jimenez, Maria Pilar Marti Montolio, Irene Verdoy Ginestar i Salvador Pérez Sempere.

Etiquetas
stats