Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Acció de protesta contra les centrals nuclears a València la vespra de la Cimera del Clima

Activistes de la plataforma Tanquem Cofrents pengen una pancarta de la façana d'un edifici de València.

elDiariocv

0

La protesta contra l'energia nuclear es va fer visible aquest diumenge a València, en la vespra de l'inici de la Cimera del Clima que se celebrarà a Madrid fins al pròxim 13 de desembre.

La plataforma Tanquem Cofrents va penjar en un edifici de la valenciana avinguda del Cid una gran pancarta amb el lema “Salvem el clima, tanquem les nuclears”, signada també per Marfull i Acció Ecologista-Agró.

Els ecologistes denuncien el que qualifiquen com a “màrqueting verd” del lobby nuclear, que pretén presentar les centrals d'aquest tipus d'energia com una “solució al canvi climàtic” a la recerca de reduccions fiscals.

Segons la plataforma Tanquem Cofrents, “l'única solució per a evitar un canvi climàtic catastròfic és fer una transició ràpida a un sistema energètic, i elèctric en particular, basat en l'estalvi i l'eficiència energètica, la generació distribuïda i les energies renovables”.

Etiquetas
stats