Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

À Punt Mèdia estrena carta d'ajust en els seus futurs canals d'emissió

Carta de Ajuste de Apunt

EFE

València —

La nova radiotelevisió valenciana, À Punt, ha estrenat aquest dimecres una carta d'ajust en els dos canals d'emissió, en la qual es pot llegir que treballen per a “fer realitat” aquest nou mitjà de comunicació autonòmic.

La directora general de Societat de Mitjans de comunicació Valencians i màxima responsable d'aquest nou ens públic, Empar Marco, ha reflectit en el seu compte de Twitter aquesta novetat amb una foto de la nova carta d'ajusta en un monitor i l'anunci: “Canvi en la carta d'ajust”.

La nova carta, de fons blau i amb tot el text en valencià, anuncia sobre un rectangle groc i lletres negres “Som À Punt Mèdia” i baix es llig amb lletres blanques: “Estem treballant per a fer realitat l'espai públic valencià de comunicació”.

En lletra més xicoteta, i d'un color blau més clar, apareix l'adreça de la pàgina web de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (www.cvmc.es).

Etiquetas
stats