Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Rafael Blasco ix de la presó de Picassent per a acabar de complir la seua condemna en règim de semillibertat

Rafael Blasco ix de la presó de Picassent.

elDiariocv

0

L'exconseller del PP valencià Rafael Blasco ja està en semillibertat. Condemnat a sis anys i mig per malversació i falsedat documental pel desviament de fons públics destinats a la cooperació internacional a Nicaragua que es van destinar a comprar immobles a València, gaudeix ja dels seus primers dies fora de la presó de Picassent després d'haver obtingut el tercer grau penitenciari.

La concessió d'aqueixa mesura va ser aprovada per Institucions Penitenciàries a proposta de la Junta de Tractament de la presó de Picassent, amb data del 29 de gener, després de complir tres anys i set mesos de la condemna imposada. El seu pas al tercer grau ha sigut possible perquè s'ha tingut en compte la seua edat.

Blasco està pendent de judici en altres dues peces del cas Cooperació. En una d'elles s'investiga un frau massiu d'ajudes a través d'una trama d'ONG. En l'altra, la destinació d'aportacions econòmiques que es van recaptar per a construir un hospital a Haití.

Etiquetas
stats