Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Àfrica Ramírez, elegida presidenta de l'Associació d'Editors del País Valencià

Àfrica Ramírez.

elDiariocv

0

Àfrica Ramírez, de Balandra Edicions, ha sigut elegida presidenta de l'Associació d'Editors del País Valencià en l'assemblea celebrada aquest dijous. Formen part de la junta directiva, que reuneix representants de 12 editorials, com a vicepresidents Rafael Domínguez (Editorial Tirant lo Blanch), Gonçal López-Pampló (Bromera Edicions) i Jesus Figuerola, president de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL).

Reivindicar davant l'Administració valenciana millores, “malgrat els avanços dels últims anys”, en matèria ajudes a la producció i a la presència del llibre valencià, i impulsar el Pla de Foment del Llibre i la Lectura a través de FULL són dues de les línies de treball que s'ha marcat l'Associació d'Editors en aquesta nova etapa, en la qual destaca, no obstant això, una nova línia plasmada en la posada en marxa d'una oficina d'internacionalització “que done suport i dinamitze les editorials més menudes en un procés de cerca de nous mercats”.

La política d'internacionalització, a la qual pretén dedicar un especial impuls l'Associació d'Editors engloba, segons l'organització, aspectes com la formació, la promoció i la presència en fires internacionals.

L'Associació d'Editors del País Valencià agrupa 61 empreses que facturen 28,11 milions d'euros anuals, 12,6 milions corresponents a llibres en valencià, i donen treball directe a 291 empleats i indirecte a més de 900 col·laboradors externs. Les editorials associades llancen 1.734 títols a l'any, 700 d'ells en valencià, i 2,9 milions d'exemplars, 1,4 milions en valencià. Tenen un catàleg viu de 20.588 títols, d'aquests 8.517 en valencià.

En l'assemblea s'ha confirmat la incorporació de set nous segells editorials, entre els quals Publicacions de la Universitat de València, en representació del sector públic universitari, i Editorial Fandogamia, que representa, segons l'associació, el “jove i dinàmic subsector d'editors de còmic”.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats