eldiario.es

Menú

Delegació del Govern anuncia noves detencions en les pròximes hores per les agressions del 9 d'Octubre

El jove detingut el dimecres per la seua presumpta participació en els disturbis ha quedat el llibertat "amb càrrecs" després de prestar declaració judicial

- PUBLICIDAD -
Tensión e incidentes en la manifestación de Valencia del 9 d'Octubre, que cambia el recorrido bajo protección policial

Agents antidisturbis controlen els concentrats durant la manifestació del 9 d'Octubre a València

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha assegurat aquest dijous que en les pròximes hores hi haurà noves detencions en relació amb les agressions ocorregudes el passat 9 d'octubre i remetran a Fiscalia informació complementària sobre aquests fets. La investigació "segueix oberta".

Respecte a la persona  detinguda aquest dimecres per la seua suposada implicació en les  agressions de grups d'ultradreta a manifestants nacionalistes i d'esquerra durant la manifestació vespertina del passat 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, ha indicat que es troba "en llibertat amb càrrecs" després de prestar declaració.

Segons Moragues, la investigació "segueix oberta", el cas "està judicialitzat" i en les pròximes hores Delegació del Govern remetrà informació complementària a Fiscalia respecte dels fets ocorreguts "i no es descarten noves detencions".

"Seguim treballant i actuant a través de les pesquisicions de la Policia Nacional, el primer informe de la qual ja s'ha remès a la Fiscalia", ha indicat, per a agregar que seran els jutges i els tribunals els que hauran de decidir el tipus de responsabilitat penal dels fets ocorreguts.

Preguntat per si alguns dels identificats pertanyen al grup Yomus, Moragues ha dit que el cas està "sota el paraigua de la justícia" i són dades "reservades i íntimes".

"Agilitat, rapidesa i fermesa"

"Des que van succeir aquestes agressions la vesprada el 9 d'Octubre hi ha hagut agilitat, rapidesa i fermesa per part de la Delegació del Govern i de totes les institucions implicades i aqueixa mateixa nit es va iniciar una investigació", ha indicat.

Derivada d'aqueixes pesquisicions va haver-hi una sèrie d'identificacions, es va remetre informació a la Fiscalia i ahir a la vesprada es va detenir a una persona, segons el delegat.

"Aquestes quatre fites han transcorregut en menys de 48 hores, la qual cosa demostra que no hi ha impunitat davant fets greus, les imatges dels quals molt dures han ocorregut", ha destacat.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha