Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

El detingut Falciani col·laborava amb l'Agència Antifrau valenciana en la lluita contra la corrupció

Hervé Falciani amb el director de l'Agència Antifrau valenciana, Joan A. Llinares.

Adolf Beltran

L'informàtic Hervé Falciani, detingut aquest dimecres a Madrid per a ser extraditat a Suïssa, on va ser condemnat per revelar suposadament una llista de comptes de clients del banc HSBC vinculats a l'evasió de capitals, estava col·laborant amb l'Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció valenciana.

Així ho ha revelat en el seu compte de Twitter el director de l'Agència Antifrau valenciana, Joan A. Llinares, que ha qualificat de “colp descortjador a la lluita contra la corrupció” la notícia de la detenció.

Llinares ha assegurat que Falciani ha col·laborat “amb l'autoritats espanyoles que han recaptat desenes de milions d'euros gràcies a la seua informació”. I ha afegit que també ho feia amb l'Agència Antifrau valenciana.

Concretament, l'ara detingut treballava en la creació d'un “sistema informàtic de traçabilitat monitoritzada de la contractació pública”. La intenció de l'agència és posar aqueix sistema a la disposició de totes les administracions públiques.

Etiquetas
stats