Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

Iglesias elogia Oltra: “M’ha donat els millors consells per a negociar” i “és un referent”

Mónica Oltra i Pablo Iglesias, en un míting a València.

elDiariocv

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha cobert d’elogis Mònica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, en la roda de premsa feta després de la reunió que ha mantingut amb Pedro Sánchez, a qui ha anunciat la seua disposició a renunciar a formar part d’un eventual govern de coalició.

Iglesias, a qui se li ha preguntat per quin paper hauria d’exercir Compromís en aquestes negociacions, ha estat clar: “Pense que seria important que estiguera present en les negociacions i en el mateix govern”. Iglesias ha tornat a fer nombroses referències al “govern a la valenciana” (el bipartit PSOE-Compromís amb el suport parlamentàriament de Podem) com a inspiració per a formar un executiu progressista a Espanya.

I, en aquesta línia, ha admés contactes permanents amb Oltra. “M’ha donat els millors consells per a la negociació” i serà un “referent” en el diàleg per a provar de formar govern. Compromís, després d’haver trencat la coalició amb Podem al Congrés dels Diputats, té quatre escons al Parlament espanyol.

Etiquetas
stats