Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ciutadans veu “insuficients” les explicacions i diu que l'alcalde d'Oriola ha de donar “un pas arrere”

El portaveu de Ciudadanos a Oriola, Juan Ignacio López-Bas.

elDiariocv

Les explicacions de l'alcalde d'Oriola són “insuficients”, ha assenyalat el portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament d'Oriola, Juan Ignacio López-Bas, després de conèixer la resposta d'Emilio Bascuñana a la informació *publicada per eldiario.es en la qual es revela que va cobrar sis anys sense acudir al treball en la direcció territorial de Sanitat, a la qual havia sigut adscrit.

El soci de govern del PP en l'Ajuntament d'Oriola ha considerat “molt greu” el cas i López-Bas ha afirmat que “davant el mínim dubte, l'alcalde hauria de donar totes les explicacions i fer un pas arrere”.

El regidor de Cs ha demanat a la Conselleria de Sanitat “que es pronuncie sobre aquest assumpte i acredite en quina situació ha estat aquest senyor durant sis anys”. “Entenem que algú li ha d'haver signat les nòmines i aqueixes persones han d'esclarir aquesta situació i confirmar en quines circumstàncies laborals estava”, ha afegit, al mateix temps que ha advocat per “esbrinar si l'Administració autonòmica ha estat mantenint treballadors de manera irregular per a poder depurar responsabilitats més enllà de l'alcalde”.

“Una vegada obtinguda la informació completa d'aquest assumpte, Ciutadans exigirà totes les responsabilitats que procedisquen. Volem arribar fins al final”, ha assegurat el portaveu de la formació taronja.

Etiquetas
stats