Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Una regidora del PP a Calp assegura que amb la dictadura franquista es vivia “meravellosament”

La regidora del PP a l’Ajuntament de Calp, Ana Sala, en la foto del seu perfil de Facebook

elDiariocv

València —

La portaveu del Partit Popular i delegada de Territori, Projectes Estratègics i Obres, Aigües, Comunicació i Mestresses de Casa a la localitat alacantina de Calp, Ana Sala, ha generat una gran polèmica en les xarxes socials després d’assegurar en el seu perfil de Facebook, en referència al règim franquista: “ni dictadura ni punyetes. S’hi vivia meravellosament”.

Segons informa el digital lamarinaplaza.com, l’edil de César Sánchez –president de la Diputació d’Alacant– assegura: “Jo hi vaig viure feliç. A Calp. I no tinc cap mal record ni ressentiment ni res d’això que ara alguns volen ressuscitar”.

Aquest comentari té l’origen en una publicació inicial de Sala en què apuntava: “Estic convençuda que vaig rebre un món millor del que deixaré algun dia. Ho sent pels meus fills, els nostres fills. Quanta ximpleria i insensatesa!!”. La resposta que va rebre: “Hola Ana, tu no vas nàixer en temps de dictadura? «pregunte»” és la que va propiciar el seu post de contestació sobre la dictadura.

Aquestes afirmacions van generar una gran polèmica, amb nombroses crítiques i peticions de dimissió, entre les quals n’hi havia de representants dels tres grups de l’oposició.

Quatre carrers a alcaldes franquistes

Es dóna la circumstància que Sala és la mateixa regidora que va proposar retolar quatre carrers amb el nom dels quatre primers alcaldes del règim franquista, mesura que va generar també gran controvèrsia. El govern local –compost pel PP i dos partits independents– va haver de rectificar i canviar aquests quatre noms proposats inicialment.

Etiquetas
stats