Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

El PSPV sufoca la rebel·lió de Rodríguez a la Vall d'Albaida i s'assegura les candidatures en els principals municipis

José Muñoz, secretario de Organización del PSPV

Sergi Pitarch

València —

0

El PSPV ha sufocat la rebel·lió inicial de l'expresident de la Diputació de València i alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i presentarà llistes en tots els municipis de la Vall d'Albaida, segons han confirmat fonts de la direcció socialista.

Després del desconcert inicial per l'eixida a la llum del partit La Vall d'Albaida en Uneix, amb el qual concorrerà Rodríguez a les pròximes eleccions i pretén fer el salt a altres municipis, fonts socialistes asseguren que presentaran llista per a les municipals del 26 de maig a Ontinyent, Albaida, Bocairent o Castelló de Rugat, els principals municipis de la comarca.

A Ontinyent serà el municipi més complicat, però hi ha temps fins al 22 d'abril per a configurar una llista. De moment no tenen encara candidat però es descarta a la secretària general d'Ontinyent, Rebeca Torró, la qual no ha seguit el camí de Rodríguez i seguirà fidel a les sigles. Torró és la número sis per València al Congrés.

Etiquetas
stats