Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Montón defensa el nomenament del seu marit en Egevasa: “Són àmbits competencials diferents”

Carmen Montón, consellera de Sanitat.

EUROPA PRESS

València —

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha assegurat aquest dimarts respecte al nomenament del seu marit com a nou gerent de l'empresa Egevasa, una firma mixta de la Diputació de València, que es tracta de “àmbits competencials diferents i d'administracions diferents”.

En una entrevista en la Cadena Ser Montón s'ha pronunciat així en ser preguntada per la seua opinió després de les paraules de la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, que ha considerat que el nomenament “no és estètic” i “no s'hauria d'haver produït” i ha agregat: “En qüestions polítiques la dona del César ha de ser-ho i semblar-ho, i el marit també”.

Sobre aquest tema, Carmen Montón ha dit que “estem en un moment postelectoral, estem davant un panorama incert, però açò passarà i recuperarem la normalitat” i ha incidit que “en tot cas són àmbits competencials diferents i d'administracions diferents”.

“Pot haver-hi una mica de soroll, però jo estic en què tot funcione ben i a anteposar la gestió a qualsevol altra cosa, són àmbits competencials diferents d'administracions diferents i, per tant, no compartisc aqueixa apreciació”, ha dit.

Etiquetas
stats