Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Prop de 300 empresaris valencians i catalans reivindiquen a Tarragona el Corredor Mediterrani

Els empresaris viatgen amb tren a Tarragona a l'acte reivindicatiu

Toni Cuquerella

Prop de 300 empresaris valencians i catalans, entre els quals estaran el president d'AVE (Associació Valenciana d'Empresaris), Vicente Boluda, o Juan Roig, president de Mercadona, reivindicaran al govern la construcció del Corredor Mediterrani en un acte que se celebra aquest dilluns a Tarragona.

Des d'AVE s'afirma que aquest serà “el tret d'eixida d'un 'road show' pel Mediterrani que tindrà les seues següents parades a Múrcia i Almeria”.

En aquest acte també es presentarà el canal de comunicació elcorredormediterraneo.com, projecte impulsat per AVE, que té com a objectiu “informar i impulsar la infraestructura i posar de manifest la seua necessitat i importància”.

L'esdeveniment acabarà amb una taula redona sota el títol 'El Corredor Mediterrani: prioritari i urgent', en la qual participaran Agnès Noguera, Consellera Delegada de Libertas 7 i vicepresidenta d'AVE, i Antón Costas, Catedràtic d'Economia de la Universitat de Barcelona.

Etiquetas
stats