La portada de mañana
Acceder
Crónica - Catalunya estrena la fase de la distensión, por Neus Tomàs
Pasar a Francia para vacunarse antes
Las cómicas sí hacen buenos chistes

El poeta valencià Francesc Mompó participa en un homenatge a Lorca en la Universitat de Cauca (Colòmbia)

El poeta valencià Francesc Mompó.

El poeta i escriptor Francesc Mompó i Valls participarà el 18 d'agost en un homenatge internacional al poeta Federico García Lorca a la Universitat del Cauca (Colòmbia). L'autor participarà amb poemes del llibre Versos oceànics (Ed. Bromera. Juliol de 2020. Premi ciutat de València). Des de Bahía Blanca, Argentina, es realitzarà en l’àmbit internacional l’Homenatge al poeta Federico García Lorca, en la setmana del 17 al 23 d’agost, en commemoració del seu assassinat, activitat que s’ha denominat 'Semana de la insurgencia cultural'.

A Colòmbia, el Grupo de Investigación Otras lectures, adscrit al Departament d’Español y Literatura de la Universitst del Cauca, s’uneix a aquesta commemoració amb el Recital Poético Internacional 'Jornadas de poesía de la insurgencia', on participaran poetes d’Espanya, l’Argentina, el Brasil, el Perú, l’Equador i Colòmbia, entre d’altres.

El recital es realitzarà a través de la Plataforma Zoom per a reunions virtuals el dia 18 d’agost a las 5:00 p.m. hora de Colòmbia (a les 24h peninsulars), i serà emès per les xarxes institucionals de la Universitat del Cauca. A més de l’homenatge al poeta Lorca, amb aquesta Jornada de Poesía de la Insurgencia se li retrà homenatge a Colòmbia al poeta Oscar Delgado, assassinat a Santa Ana-Magdalena l’11 d’abril de 1937, i al poeta Adolfo León Rengifo, assassinat a Palmira-Valle del Cauca en 1986.

Etiquetas
Publicado el
17 de agosto de 2020 - 13:29 h

Descubre nuestras apps

stats