Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Blasco va pagar 5.000€ a través de la caixa fixa a un imputat en la trama de Cooperació

L’exconseller de Solidaritat Rafael Blasco en eixir del Tribunal Superior de la Comunitat Valenciana

elDiariocv

València —

La portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, Mireia Mollà, ha denunciat que en la caixa fixa de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania, corresponent a l’any 2011, hi ha dos apunts comptables per valor de 5.000 euros, en concepte d’estudis i treballs tècnics, a nom de Luis Fernando Castel Aznar, imputat en el cas Blasco.

“Ara que la Conselleria de Transparència ha publicat les caixes fixes en el portal GVA Oberta, el conjunt de la ciutadania pot conéixer com es gastava el PP els diners públics”, ha explicat Mollà, que ha recordat que Castel Aznar era l’avaluador extern dels projectes de Cooperació que es proposaven a la conselleria que dirigia Rafael Blasco i que “ha acabat formant part de la llarga llista d’imputats d’aquest cas lamentable i vergonyós”.

Amb la publicació de les caixes fixes “podem anar detectant com funcionava l’anterior Consell del PP, que colava tota mena de despeses difícilment justificables”, ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís en les Corts Valencianes, que ja ha sol·licitat les dues factures per estudis i treballs tècnics i també l’informe justificatiu del treball efectuat al seu moment.

El Consell actual “practica una transparència total i, com que no té absolutament res per ocultar, publica les caixes fixes de totes les conselleries sense problema. Mentre l’anterior Consell del PP sempre s’excusava que la publicació de les caixes fixes suposaria el col·lapse administratiu de la Generalitat, ara es demostra que mentia.Així, per al Consell sorgit de l’Acord del Botànic, queda clar, i ho demostra cada dia, que la transparència total és possible i necessària”, ha conclòs la diputada Mireia Mollà.

Etiquetas
stats