Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ceip Ciutat de Cremona: 3.000 dies en barracons

La comunitat educativa del Ciutat de Cremona ‘celebra’ 3.000 dies en barracons

elDiariocv

València —

El col·legi Ciutat de Cremona d’Alaquàs ‘celebra’ 3.000 dies (més de huit anys) en barracons amb el desig que no seran molts més els que els alumnes del centre passen en unes aules prefabricades que “no tenen les característiques necessàries per a dur a terme un procés educatiu en condicions”.

Així, apunten que hi ha alumnes que tenen ara 12 i 13 anys que han passat tota l’etapa d’Infantil i Primària en els barracons, “i a pesar d’això, diuen orgullosos que van estudiar en el Cremona”. Des de l’Associació de Mares i Pares (AMPA) volen “que aquest malson acabe ja per a tota la comunitat educativa”.

En aquest sentit, recorden que a pesar que “tot indica que anem pel bon camí i que, per fi, tindrem una escola de rajoles, continuem ací”. Per això, insisteixen: “Volem que tots aquests compromisos que s’han donat a conéixer es facen realitat com més prompte millor, per l’educació dels nostres fills, per la seua seguretat i integritat i perquè hi tenen dret”.

Així, desitgen que el que ha passat en el col·legi d’Alaquàs i en altres centres de la Comunitat Valenciana “servisca d’exemple perquè mai més torne a passar”, perquè “és el nostre desig que l’educació siga sempre una prioritat per als governs i que aquests nou anys en barracons queden per a la història”.

Etiquetas
stats