Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

Conselleria i l’Ajuntament d’Albaida facilitaran el lloguer assequible dels habitatges públics de la Generalitat

El director general de la EVha, Alberto Aznar, i l'alcalde d'Albaida, Josep Antoni Albert.

Toni Cuquerella

0

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l’Ajuntament d’Albaida s’han reunit per a analitzar la situació d’aquest municipi en matèria d’habitatge i treballar, conjuntament, per a facilitar l’accés a 35 habitatges en lloguer assequible que la Entitat Valenciana d´Habitatge i Sòl (EVha) disposa en el municipi.

En la reunió han participat el director general de la Evha, Alberto Aznar, i l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert. En ella han examinat les necessitats d’habitatge que actualment hi ha en el municipi.

L’Institut Valencià de l’Habitatge (IVVSA), EVha, va construir en 2011 un total de 72 habitatges protegits amb places d’aparcament i traster, de les quals 34 eren unifamiliars i 38 en bloc.

Al juliol de 2015, l’entitat tenia 63 immobles que portaven diversos anys buits. A partir d’aqueix moment i després d’adoptar una sèrie de mesures, com el canvi de règim a lloguer o lloguer amb opció a compra, la Conselleria va aconseguir ocupar un total de 37 habitatges.

Ara, Generalitat i Ajuntament estrenyen la seua col·laboració perquè els 35 immobles que queden lliures puguen tindre residents oferint condicions accessibles. Tots aquests habitatges estan en lloguer assequible i els preus oscil·len entre els 205 i els 350 euros mensuals.

El director general de EVha ha destacat la necessitat de “treballar conjuntament amb les administracions locals per a donar un impuls al lloguer perquè siga una alternativa real enfront de l’habitatge de propietat”.

Etiquetas
stats