Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Conselleria posa en marxa el servei d’autobús la Ribera Baixa-Algemesí-Alzira

Presentació de la línia a Algemesí.

Toni Cuquerella

0

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha posat en marxa aquest dilluns, 20 de setembre, el servei de transport ‘CE-910. La Ribera Baixa-Algemesí-Alzira’, que travessa les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa per a connectar els municipis d’Albalat de la Ribera, Algemesí, Alzira, Benicull de Xúquer, Corbera, Cullera, Favara, Fortaleny, Llaurí, Polinyà de Xúquer, Riola i Sueca.

Segons ha explicat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, “la inversió de la Conselleria per a desenvolupar aquest servei ascendeix a 782.308,58 euros per a dos anys o fins que entre en servei la futura concessió CV-110 La Ribera, el projecte de la qual ja es troba aprovat i serà licitat per a un període de deu anys”.

Així mateix, ha indicat que l’objectiu “és oferir a la ciutadania un transport pública eficaç i eficient, d’acord amb les seues necessitats reals, que estiga al servei dels veïns i veïnes i, alhora, potenciar un transport més respectuós amb el medi ambient, més sostenible”.

D’aquesta manera, “els municipis de Riola, Polinyà, Benicull i Albalat de la Ribera tindran accés directe a l’Hospital de la Ribera i a la ciutat d’Alzira, del qual manquen fins ara i es reforça la comunicació amb Algemesí i l’estació d’ADIF en aquesta ciutat, que incrementa la interconnectivitat i facilitat la mobilitat”, ha apuntat de conseller.

A més, Arcadi España ha indicat que “es millora, amb caràcter general, el nivell de servei amb el qual compten aquests municipis i es reforça la relació de les poblacions més xicotetes amb les capçaleres comarcals i d’aquestes entre si (Cullera, Sueca, Alzira, Algemesí), i es millora també l’accés a l’Hospital de la Ribera”.

El servei que ara es presta ve definit per cinc línies. La Línia 1, Cullera-Sueca-Albalat-Hospital-Alzira, amb dos ramals: L-1a, Cullera-Sueca-Albalat-Hospital-Alzira i L-1b, Sueca-Albalat-Hospital.

La línia Línia 2, cobreix Cullera-Sueca-Algemesí i la Línia 3, Sueca-Cullera-Favara-Alzira que presenta la L-3a, Sueca-Cullera-Favara-Hospital-Alzira i L-3b, Cullera-Favara-Hospital-Alzira.

La Línia 4 uneix El Perelló-Corbera-Hospital-Alzira i la Línia 5, El Perelló-Sueca té la L-5a, El Perelló-Sueca (per Mareny de Barraquetes), la L-5b, El Perelló-Sueca (pel Mareny Blau) i la L-5c, El Perelló-Sueca (pel Mareny Blau i Bega de Mar).

Per a realitzar el nombre d’expedicions que, com a mínim s’hauran de realitzar, quedaran adscrits a aquest contracte cinc vehicles més un de reserva, i en les línies que es propiciar la connexió amb serveis de tren, s’ha coordinat els horaris amb el de Renfe.

Etiquetas
stats