Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
ENCUESTA | El PP mantiene tres puntos de ventaja sobre el PSOE
Los cuerpos que sí fueron recuperados y homenajeados tras la Guerra Civil
OPINIÓN | Terrorista Netanyahu, por Antón Losada

Proves PCR i confinament per a tots els veïns d'urbanització de Cullera per dos positius de COVID-19 en una família

Els casos s'han detectat a la urbanització Cullera Park.

Toni Cuquerella

0

Dos nous casos de contagis a Cullera s’han produït durant els últims dies, segons ha confirmat el propi ajuntament. El consistori explica que es tracta d’una família que es troba confinada en la urbanització Cullera Park.

Afegeix l’Ajuntament de Cullera que els dos casos detectats, com així la resta dels veïns de la urbanització, “es troben en estos moments en fase d’estudi i s’estan realitzant les PCR i proves necessàries a tots ells amb l’objectiu de descartar l’aparició de cap brot”.

A més a més es demana que aquell que haja mantingut contacte amb alguna família de la urbanització Cullera Park en els darrers dies es pose en contacte amb el Centre de Salut o al telèfon d’atenció i informació de la Covid, 900.300.555. A més, l’ajuntament també demana a tots els residents d’esta urbanització que es mantinguen als seus domicilis fins a conéixer els resultats de les proves de diagnòstic.

A més a més l’Ajuntament de Cullera ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però no obstant recorden que que “cal estar alerta i complir les recomanacions de les autoritats sanitàries”.

Etiquetas
stats