Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Riba-roja inverteix més de 563.000 euros en la millora del Parc Logístic i en el sector industrial 12 i Bassa

Centre de negocis de Riba-roja de Túria.

Toni Cuquerella

0

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria invertirà més de mig milió d'euros en l'adequació de dos dels nuclis industrials del municipi, a través de les subvencions econòmiques concedides per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, en el marc de la millora i modernització d'àrees industrials de la Comunitat Valenciana. Un programa d'inversions en el qual es contempla la dotació d'infraestructures i servicis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics.

El muntant econòmic concedit ha sigut destinat a les zones del Parc Logístic de València (PLV) constituïda amb EGM, en la qual actualment s'estan realitzant actuacions d'asfaltat i al Sector 12 i Bassa, les actuacions del qual es licitaran pròximament amb un import total de 563.185,00 euros.

En este últim es duran a terme actuacions en carrer Mallorca encreuament amb carrer Ponent. Tal com ve desenvolupant des de fa diversos anys l'Ajuntament, s'ampliaran i regular noves zones d'estacionament. Estes actuacions, estan permetent una major fluïdesa en la circulació del trànsit, crucial en estos polígons industrials dedicats majoritàriament a l'activitat logística.

Respecte al PLV, que s'estén sobre una gran superfície més d'un milió de metres quadrats, amb una ocupació pròxima al 100% (97,97%), es tracta d'una de les zones amb major creixement per la implantació d'empreses, que com a conseqüència han provocat un increment del trànsit intens de camions i turismes.

Així mateix, la naturalesa logística d'esta àrea industrial amb apilament de contenidors, fa que siga predominant la circulació de vehicles pesants. Per això, s'està executant el reasfaltat de les vies principals: Ronda Port de València, Avinguda Port de Castelló, Avinguda Port d'Alacant i Avinguda del Port de Sagunt.

La resta d'actuacions respon a la creació i adequació de marquesines per a les parades d'autobús dins del polígon industrial o en un radi de 300 metres des d'algun dels accessos al polígon. Paral·lelament, s'instal·larà una zona habilitada amb equipament esportiu biosaludables/calistenia per als usuaris del polígon i es ressaltarà la senyalística horitzontal de trànsit en la pràctica totalitat de vials. El cost d'estes actuacions serà de 427.698,70 euros.

“S'ha fet un important treball tècnic de diagnosi de necessitats en l'àrea industrial. I agraïm enormement la coordinació amb el sector empresarial per a delimitar les inversions a aquelles actuacions més demandades ”, assegura Teresa Pozuelo, regidor d'Àrees Industrials.

Etiquetas
stats