Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El líder de la patronal valenciana quadruplica el seu negoci logístic al caliu de Consum

Salvador Navarro, president de la Confederació Empresarial Valenciana.

Sergi Pitarch

València —

0

A Salvador Navarro, president de la patronal autonòmica CEV, els negocis li van vent en popa. El seu creixement exponencial ha coincidit amb la seua consolidació com a líder dels empresaris en els últims tres anys quan va convertir la Confederació Empresarial Valenciana en una entitat autonòmica que va superar els regnes de taifes provincials gràcies, en part, a la desfeta de l’alacantina Coepa i la castellonenca CEC, pastura de la corrupció.

Les dues societats que dirigeix Salvador Navarro van donar beneficis el 2018, si bé és cert que Compañía de Almacenaje y Distribuciones Especiales SL (Cade) és el seu projecte empresarial més cridaner, ja que des del 2015 a l’actualitat ha quadruplicat la seua facturació i ha passat de 2,5 milions d’ingressos a quasi 9,7 el 2018. Aquest creixement exponencial es deu al seu acord amb Consum per a repartir les seues comandes per Internet. L’augment del comerç electrònic i la bona marxa de la cooperativa que dirigeix Juan Luis Durich han fet la resta.

El seu acord amb Consum suposa el 80% de la facturació de Cade, mentre que l’altre 20% correspon als seus treballs per a hipermercats Carrefour, en concret el repartiment d’electrodomèstics de la multinacional francesa.

Aquesta empresa logística, sector que Navarro coneix en profunditat, va guanyar el 2018 73.400 euros, beneficis que li han permés cobrir els 55.000 que va perdre el 2017 fruit sobretot de la inversió en una flota de 250 furgonetes de repartiment. El 2018 la firma tenia 29 treballadors en plantilla, 12 més que un any abans.

L’altra firma bandera del líder de la patronal és ADE Logística, dedicada a la logística de productes fitosanitaris. Aquesta societat ha facturat 4,5 milions d’euros el 2018, una mica menys que el 2017, però amb uns beneficis de 262.000 euros. Aquell exercici es van repartir 338.700 euros en dividends per als socis, dels quals 238.000 euros van ser a càrrec de l’any passat. Un any abans els guanys d’ADE van ser de 368.000 euros.

A més d’aquest repartiment de dividends, la societat ha pagat durant aquest exercici 228.487,44 euros a l’empresa Inverlogistics, propietària del 67,5% de l’ADE Logística i que administra Salvador Navarro i el seu soci Jaime Agramunt. La firma té 17 empleats.

Etiquetas
stats