Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Fontanars dels Alforins crea una ràdio 'online' per animar i comunicar als veïns durant la crisi del coronavirus

Fontanars dels Alforins.

Toni Cuquerella

0

Les festeres i 'quintos' de Fontanars dels Alforins, una localitat de quasi un miler d'habitants a la Vall d'Albaida, han posat en marxa el programa ‘Fontanars es queda a casa’, una iniciativa que pretén oferir entreteniment i i comunicació entre els veïns durant el temps de confinament a casa obligat per l'estat d'alarma davant la crisi del coronavirus.

Fontanars FM va nàixer dissabte passat a la vesprada, amb el programa ‘Fontanars es queda a casa’, un programa musical vespertí que recopila missatges i dedicatòries, felicitacions d'aniversaris, missatges d'agraïment als comerços del poble, per la tasca que realitzen, missatges des de l'estranger pels veïns i veïnes que estan vivint aquesta situació des de fora i, en general, comentaris d'ànim per a tot el poble, per a poder afrontar de la millor manera possible el confinament en què es troba tota la societat.

Un programa d'una hora i mitja de duració que ja ha rebut centenars de mostres d'agraïment perquè fa mes lleuger aquest confinament. D'aquí que hagen confirmat noves emissions per continuar “entretenint i crear consciència alhora per a fer front a aquesta situació”.

Des del consistori s'apunta que en la localitat es fomenten altres iniciatives col·lectives que s'han produït durant aquests dies com l'aplaudiment diari als sanitaris, la interpretació de les peces festives per part de músics locals el 19 de març, o que els més xicotets pengen als balcons diferents arcs de Sant Martí amb missatges d'ànim, o fins i tot fotos per xarxes socials de veïns i veïnes que fan ‘Una corona més dolça’, pastissos tradicionals elaborats amb la clàssica forma de corona per a endolcir el confinament.

Etiquetas
stats