Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

A judici els quatre integrants de la ‘manada’ d’Alacant que van violar una jove de 19 anys

Els veïns de Callosa d'en Sarrià han mostrado su repulsa a la violación

elDiariocv

0

La jutgessa ha enviat al banc dels acusats els quatre integrants de la manada d’Alacant acusats de violar una jove de 19 anys la Nit de cap d’any del 2018. Els integrants d’aquest grup tenien 19, 21, 22 i 24 anys, van gravar amb els mòbils la violació grupal i van ser sorpresos i denunciats a la policia precisament per la mare d’un d’ells, ja que l’agressió es va produir en el soterrani de la casa familiar d’un d’ells a Callosa d’en Sarrià.

Segons explica el periòdic El Mundo, els fets es van produir després que la víctima es trobara amb els quatre investigats a Benidorm, els qui va passar la nit festiva, i posteriorment la van portar al soterrani. Segons la investigació, després de prendre declaració a la víctima, als presumptes agressors i a uns quants testimonis, aquests fets “han sigut corroborats indiciàriament”.

En les declaracions els acusats van al·legar que no recordaven res, perquè havien begut i pres drogues durant tota la nit, i posteriorment van assegurar que l’acte sexual va ser consentit. D’altra banda, els testimonis van afirmar que la jove “no cridava de plaer, sinó demanant auxili”. Pel que fa a la víctima, la Guàrdia Civil afirma que estava en xoc, “estava completament desubicada i no recordava ni tan sols el seu domicili”.

Gràcies al visionat dels vídeos dels mòbils, en què es va poder identificar amb facilitat els acusats per la rapidesa de la denúncia, que no els va donar temps a canviar-se de roba, la jutgessa concloïa la seua investigació afirmant que la jove “va ser manipulada a capritx dels investigats” i que va quedar totalment a la seua mercé i sense capacitat de maniobra.

Els presumptes violadors van ser empresonats des del moment de la denúncia i ara estaran a l’espera de l’inici del judici.

Etiquetas
stats