Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Sanitat registra 1.431 nous contagis de COVID i confina la residència universitària Ausiàs March de València després de detectar 72 casos positius

Col·legi major Ausiàs March.

elDiariocv

0

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha dictat una resolució mitjançant la qual ordena el confinament de la residència universitària “Ausiàs March” de València on, després de realitzar-se proves als residents, 72 han donat positiu.

La Direcció General de Salut Pública investiga l'origen del brot. S'ha activat el protocol i els residents hauran de romandre en aïllament durant un període de 10 dies.

Des de l'última actualització, s'han registrat 1.431 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o prova d'antígens en la Comunitat Valenciana, que situen la xifra total de positius en 63.073 persones. Per províncies, la distribució és la següent: 199 a Castelló (6.961 en total); 429 a Alacant (21.799 en total), i 775 a la província de València (34.283 en total). A més, s'han registrat 28 casos sense assignar, amb la qual cosa el nombre total ascendeix a 30.

Sanitat ha detectat 25 nous brots de coronavirus. Els casos d'origen social s'han detectat a Onda (12 casos); Castelló de la Plana (tres); L'Olleria (10); Picassent (18); Puçol (cinc); Vila-real (tres); Elx (11); Llucena (tres); València (quatre); Atzeneta d'Albaida (huit); Alacant (cinc); Sedaví (huit); Alcoi (tres); Ontinyent (tres); Massanassa (sis); El Puig (tres); La Vall d'Uixó (quatre). 

Els casos d'origen laboral s'han detectat a Onda (tres casos); Elx (cinc); i Algemesí (12). D'altra banda, els casos detectats en l'àmbit educatiu corresponen a Albaida (tres casos) i Ontinyent (tres).

Etiquetas
stats