Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ximo López serà el nou secretari autonòmic de Cultura en el departament de Raquel Tamarit

Ximo López.

elDiariocv

0

Ximo López Camps (Benimàmet, 1977) serà el nou secretari autonòmic de Cultura en l'equip de Raquel Tamarit. La flamant consellera d'Educació, Cultura i Esport ha optat per un home de la casa per a ocupar el lloc que ella mateixa va deixar vacant en fer-se càrrec d'aqueixa cartera en el Govern del Pacte del Botànic després de la dimissió de Vicent Marzà.

Llicenciat en Història per la Universitat de València i doctor en Història Moderna, López està especialitzat en la conservació i gestió del patrimoni cultural. Des del 2016 ha exercit la coordinació i gestió de Cultura i Esport com a cap de servei en la direcció territorial de València de la Conselleria d'Educació Cultura i Esport.

El nou secretari autonòmic ha sigut, des del 2015, professor del Departament de Didàctica de les Ciències Socials i Experimentals de la Universitat de València i és professor de Secundària en l'especialitat de Geografia i Història de Secundària des del 2009. Té plaça en l'IES Belliure de València.

Està previst que el nomenament passe pel ple del Consell del pròxim divendres, fet amb el qual, de la mateixa manera que va ocórrer amb el relleu de Marzà, Compromís s'avança als departaments dirigits pels socialistes en els nomenaments del segon escaló del Govern del pacte del Botànic propiciats per la remodelació de cinc conselleries la setmana passada.

Etiquetas
stats