eldiario.es

9

El temporal de neu es desplaça a l'interior de València i Castelló, però remetrà aquest divendres

La neu pot arribar a acumulacions de 25 cm, i AEMET alerta també de precipitacions al litoral de fins a 100 mm en 12 hores

Una quitanieves aparta la nieve de la carretera en el interior de València

Una llevaneu aparta la neu de la carretera en l'interior de València

El temporal de neu que assota durant els últims dies a la Comunitat Valenciana s'està desplaçant cap al nord i se centrarà aquest divendres a l'interior de Valènca i de Castelló. Però l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), que manté el nievel roig d'emergència en aquestes zones, apunta que es rebaixarà a taronja a partir de les 10 del matí, nivell en el qual està ara la costa de València i Castelló.

La neu passa així d'afectar especialment les comarques de la Vall d'Albaida, el Comtat, l'Alcoià, la Marina Alta i l'Alt Vinalopó, on encara hi ha moltes carreteres afectades, a les comarques dels Serrans, la Plana d'Utiel-Requena, la Vall de Cofrents-Aiora, l'Alt Millars, el Racó d'Ademús, l'Alt Palància, l'Alt Maestrat i Els Ports segons s'informa en temps real des del Cegesev (Centre de Gestió i Seguretat Viària).

En les zones amb nivell roig d'emergència la cota de neu se situarà inicialment a 300-400 m amb una acumulació que pot arribar als 25 cm. Progressivament anirà ascendint fins a situar-se al voltant dels 600-800 m al final del divendres.

Pluges

Des d'AEMET es destaca també que el nivell taronja d'emergència en el litoral valencià i castellonenc s'ha decretat per les pluges previstes. Així, segons l'agència estatal, fins a la mitjanit del divendres al dissabte, podria haver-hi una acumulació de precipitaciónes de fins a 100 mm en 12 hores.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha