Ciudadanos assumeix l'alcaldia de Vilamarxant rellevant al PP per pacte de govern

Xavier Jorge (Cs), nou alcalde de Vilamarxant.

0

Xavier Jorge, de Ciudadanos, ha sigut elegit nou alcalde de Vilamarxant després del ple extraordinari celebrat hui en el qual ha sumat la majoria de vots amb el suport dels grups municipals del PP y Ciudadanos.

Després de la renúncia al càrrec d'Héctor Troyano com primer edil, s'ha fet efectiu el pacte de govern que van rubricar PP i Ciudadanos, que van aconseguir 4 i 3 regidors respectivament i que els van valdre per a poder constituir govern enfront de PSPV i Compromís que van sumar 4 i 2. El pacte de govern entre les dues formacions de dretes va estipular repartir l'alcaldia en dues meitats, relleu que es va produir aquest cap de setmana.

Durant el seu discurs de presa de possessió, el nou alcalde de Vilamarxant ha agraït a Héctor Troyano i tot el seu equip el treball realitzat durant aquesta primera part de la legislatura "pel treball realitzat de manera conjunta i en el qual sempre s'ha mirat pel benestar de Vilamarxant". "Especialment en aquest moment tan complicat de la pandèmia en la qual hem hagut de prendre decisions difícils buscant sempre el millor per a la salut dels nostres veïns", ha seguit el nou alcalde.

El representant de Ciudadanos ha explicat que comencen una etapa "amb il·lusió i ganes de treballar pel nostre poble posant l'accent en la participació, la transparència, el diàleg i el consens entre totes les sensibilitats polítiques en el ple municipal". "Per això tendisc la mà a Compromís i al Partit Socialista de Vilamarxant per a col·laborar i portar avant les iniciatives pel bé del nostre municipi", ha agregat.

D'altra banda, Jorge ha indicat que pretén realitzar "polítiques liberals, de centre, de progrés i que potencien especialment la llibertat dels ciutadans, la creació d'ocupació, la reactivació econòmica i la prosperitat per a poder garantir benestar, portar avant polítiques socials, potenciar la cultura i posar en valor el patrimoni local i els nostres recursos naturals i el medi ambient".

Etiquetas

Descubre nuestras apps