Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La consellera de Transparència i la directora d'informatius d'À Punt polemitzen sobre l'objectivitat de la cadena pública

Discussió entre la directora d'informatius d'À Punt i la consellera de Transparència.

elDiariocv

0

La consellera de Transparència i coordinadora d'Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, i la directora d'Informatius d'À Punt, Raquel Ejerique, han mantingut aquest dilluns una xicoteta picabaralla en una coneguda xarxa social. La consellera Pérez Garijo ha expressat el seu malestar per la “contínua falta de rigor” de les notícies de la cadena pública, un comentari al qual la responsable d'informatius ha respost enlletgint-li l'“envestida sense rigor”. “Estaré encantada d'escoltar els seus arguments”, plantejava la directora d'informatius.

La consellera, segons ha expressat aquest dilluns en declaracions als mitjans de comunicació en els corredors de les Corts Valencianes, es trobava molesta perquè durant l'informatiu matinal s'havia informat d'una convocatòria de premsa de Pilar Lima, secretària general de Podemos, sobre esmenes a la Llei de Funció Pública i sobre els pressupostos de la Generalitat. La convocatòria partia de les dues formacions que integren el grup parlamentari Unides Podem sobre una acció del grup i en el text remés als mitjans s'informava que assistiria la portaveu adjunta del grup, Estefanía Blanes, representant d'Esquerra Unida. No era, segons Garijo, la primera ocasió en què s'excloïa la seua formació o el seu departament d'informacions relatives a aquests, i ho considerava una falta d'objectivitat per part de la radiotelevisió pública autonòmica.

El comentari de la consellera ha causat malestar entre alguns treballadors de la cadena pública, precisament el primer dia laborable en què la titular de Transparència treballa sense la seua cap de comunicació, que ha tornat al seu lloc de treball en Las Naves.

Etiquetas
stats