Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Fira València serà la primera de les quatre grans espanyoles que obri les portes després de l’estat d’alarma amb el vehicle ocasió

Fira València obrirà dos pavellons per a celebrar el saló.

Toni Cuquerella

0

Toni Cuquerella

Fira València obrirà dos pavellons per a celebrar el saló

Fira València serà el primer recinte firal dels quatre grans d’Espanya (Madrid, Barcelona, València i Bilbao) que obrirà les portes per a la celebració d’un saló després de l’estat d’alarma per la COVID-19. Serà el cap de setmana del 10 al 12 de juliol per a la fira del Vehicle Selecció Ocasió.

La cita serà amb les mesures pertinents de seguretat, com el control de temperatura en l’accés i també hi haurà una limitació de l’aforament a un 75% de la capacitat. Des de Fira València expliquen que, ateses les grans dimensions del recinte valencià i la capacitat d’ampliació a dos pavellons, “això no suposarà una retallada del possible nombre d’assistents”.

Sobre els càlculs d’assistència, afirma que “ara és impossible fer qualsevol tipus de previsió”, però que, pel que fa al nombre d’expositors participants, seran pràcticament els mateixos.

El saló torna després d’haver hagut de posposar dues vegades (abril i juny) la seua celebració a causa de la pandèmia i amb un al·licient afegit, el pla d’ajudes estatals al sector de l’automoció. Aquest pla del Govern fixa diferents línies per a la compra de vehicles tant nous com de quilòmetre zero matriculats aquest mateix any. No obstant això, des de Fira València s’apunta que encara s’hauran d’aclarir alguns termes de l’ajuda que es confia estiguen a punt per a la celebració del saló.

La fira ja ha pogut confirmar la presència de més de 20 marques oficials, cosa que es tradueix en prop de 40 expositors directes i una flota de cotxes en oferta en Fira València que molt probablement superarà el miler d’unitats.

Les mateixes fonts asseguren que el saló del vehicle selecció d’ocasió ha sigut molt ben rebut pel sector, que esperava una plataforma com aquesta per a reactivar les vendes i donar eixida al gran estoc de vehicles acumulats en els concessionaris i que no han pogut vendre’s durant els mesos del confinament.

Protocol de Seguretat enfront del Covid-19

La celebració de la fira es farà sota el protocol de seguretat posat en marxa per Fira València i que converteix el recinte firal en un “espai segur davant” el Covid-19.

En aquest sentit, els visitants que acudisquen a aquests dos certàmens tindran tota la informació digitalitzada per evitar el contacte en paper, diferents portes d’accés, controls de temperatura, punts de gel hidroalcohòlic i comptaran amb un sistema continu de ventilació dins dels pavellons a fi de garantir les màximes condicions d’higiene, entre moltes altres mesures.

Etiquetas
stats