Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

VÍDEO | La 'mascletà' dels fallers confinats a casa

Els fallers de la comissió Comte Salvatierra han interpretat la seua 'mascletà'.

Toni Cuquerella

València —

0

Casseoles, xiulades, globus, portades, llibres, macarrons... qualsevol objecte que es trobe per casa ha valgut per a fer la 'mascletà' del confinament. D'aquesta manera, amb humor, ganes de fer festa, una mica de resignació i molt d'esperit faller els membres de la falla Comte Salvatierra-*Ciril Amorós-Mercado de Colón de València han 'disparat' el seu artefacte pirotècnic des de les seues cases.

El vídeo ha comptat, com no podia ser d'una altra manera, amb la participació de la seua fallera major, Paloma Eroles, vestida amb el seu perfecte abillament de valenciana, que va donar l'ordre de l'inici de la 'mascletà', d'un minut i mig de durada.

La comissió fallera, composta per prop de 650 membres, ha intentat arrancar un somriure enmig dels que havien de ser els dies grans de les Falles, ajornades per la crisi del coronavirus i símbol de les festes cancel·lades per tota Espanya.

Etiquetas
stats