Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La primera retransmissió en directe de la televisió d’À Punt serà el partit de futbol entre el València CF i l'Al-Nassr

Edifici de Burjassot, en el que està instalat

elDiariocv

La primera retransmissió en directe de la televisió d’À Punt, en proves tècniques d’emissió des del 25 d’abril, serà un partit de futbol.

En concret, À Punt té previst retransmetre dimecres, dia 9 de maig, el partit amistós entre el València CF i l'Al-Nassr. El València jugarà contra un equip reforçat amb estreles de l’univers futbolístic, com ara el brasiler Ronaldinho.

El partit es jugarà a les 17.40 horas a Riad, la capital de l’Aràbia Saudita, i és un homenatge a l'exfutbolista Fahd Al-Hurif, un dels promotors de l'encontre amistós. El senyal que farà possible el directe serà facilitat per Mediapro. El partit de futbol serà comentat per periodistes d’À Punt.

À Punt està immers des de fa dues setmanes en proves tècniques d’emissió amb la intenció de detectar problemas tècnics en l’emissió o anomalies.

També per a fer que els usuaris tinguen temps de seleccionar À Punt en el comandament a distància abans de les emissions definitives. Els canals de referència d’À Punt són el 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València.

Etiquetas
stats