eldiario.es

Menú

El cuiner Ricard Camarena, nou protagonista de la sèrie En Confiança

La periodista Salut Alcover entrevista una de les figures més representatives de la cultura gastronòmica valenciana actual

- PUBLICIDAD -
Salut Alcover entrevista a Ricard Camarena 'En Confiança'

Salut Alcover entrevista a Ricard Camarena 'En Confiança'

El cuiner Ricard Camarena és entrevistat per la periodista Salut Alcover dins la secció 'En confiança', la sèrie audiovisual que eldiario.es publica en la seua edició valenciana amb la intenció d'acostar als lectors diferents figures de la cultura, l'economia i la societat valenciana. El pròxim cap de setmana publicarem l'entrevista sencera.

Nominat al Premis Nacionals de Gastronomia d'enguany, Camarena (Barx, 1974) desplega en els seus restaurants una creativitat basada en la preminència del sabor i el respecte pels productes de temporada.

Els sabors de la infantesa i la relació amb la cuina tradicional, la identificació amb València, ciutat on ha decidit mantenir la base del seu treball, i la valoració dels productes de l'Horta són alguns dels aspectes que el cuiner aborda al llarg d'una entrevista en la qual desvela com va començar a acostar-se de menut als fogons i explica, entre altres coses, per què no fa paelles.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha