Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

Bonig ‘jubila’ Barberá i anuncia la “reconstrucció” del PP a València

La presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig

Agencias

València —

Els populars valencians celebraran la setmana que ve una Junta Directiva per nomenar una gestora a València que “reconstruïsca” el partit a la ciutat, després de les imputacions dels regidors i dels exregidors de l’Ajuntament arran del ‘cas Imelsa’, i per a demanar l’autorització per a celebrar un congrés extraordinari que comporte no solament “canvis de cara” en la formació, sinó també “de missatge i de continguts per a aglutinar tot el centre dreta”.

Així ho ha anunciat en una roda de premsa la presidenta regional del partit, Isabel Bonig, en què ha estat acompanyada per la coordinadora general, Eva Ortiz, i els tres presidents del PP provincials: Vicente Betoret de València; Javier Moliner de Castelló i José Císcar d’Alacant. Bonig ha assenyalat que compten amb el “compromís” del PP nacional per a celebrar-lo; serà el primer dels regionals per la situació generada a la Comunitat.

De fet, fonts de la direcció nacional del partit han confirmat a Europa Press que ‘Génova’ dóna suport al PP valencià perquè convoque aquest conclave extraordinari.

Barberá no està investigada

Sobre l’exalcaldessa de València i senadora actual, Rita Barberá, ha manifestat que de moment no està ni investigada ni citada pel jutge d’Imelsa i ha recalcat que, arribat el moment, se la tractarà “exactament” igual que s’ha tractat tots els militants del partit, com ja ha avançat el president nacional, Mariano Rajoy. No obstant això, ha recordat que, com que és senadora, les competències corresponen al Comité Nacional de Drets i Garanties.

Quan se li ha preguntat si comptaran amb ella en el projecte de futur que tot just comença, ha replicat que Barberá és una part “molt important” de la història del PP, però hi ha una altra generació disposada a “fer un pas endavant”. “És una persona que creu en el projecte i sabrà què ha de fer”, ha manifestat.

Bonig, que ha admés que aquests moments són “molt durs i difícils”, ha considerat que s’obri una “oportunitat” per a implicar-se en “un partit nou tremendament valencianista que vulga l’honradesa”, perquè ha assegurat que seran “implacables” contra la corrupció. En relació amb els edils imputats en el cas, ha afirmat que els demanaran les actes de regidors quan el jutge confirme les imputacions.

Etiquetas
stats