Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel amenaza con una guerra en Líbano
Moreno y Rueda piden que el Gobierno busque mayorías para los Presupuestos
Los problemas que no preocupan a los españoles. Opina Rosa María Artal

Bonig recula: no actuarà contra els regidors de Barberá fins que Génova no decidisca

Isabel Bonig i Eva Ortiz, en roda de premsa.

Efe

La direcció del PPCV esperarà que acabe el procés obert per la direcció nacional del partit respecte dels nou regidors de València investigats i suspesos cautelarment de militància abans d’adoptar mesures disciplinàries contra ells en el cas que no renuncien a l’acta.

Així ho ha assegurat hui la presidenta regional del partit i portaveu del PP a les Corts Valencianes, Isabel Bonig, que ha insistit en el fet que no se sent desautoritzada per Génova, sinó “totalment protegida”, per la decisió presa dilluns passat respecte dels edils imputats per blanqueig en la causa separada del cas Imelsa. El 22 de març, però, Bonig va deixar 10 dies als regidors perquè hi lliuraren les actes sota l’amenaça d’adoptar mesures disciplinàries.

La postura de la direcció regional del partit, que insisteix a reclamar voluntàriament l’acta dels nou regidors abans d’obrir-los un expedient per desobediència que pot acabar en l’expulsió del PPCV, està “coordinada sempre” amb Génova, segons Bonig.

Està convençuda del compromís personal i de “la paraula” de cada un d’aquests regidors amb què va arribar a un acord el 15 de febrer passat, segons el qual lliuraran l’acta si continuen investigats després de l’alçament del secret de sumari.

No obstant això, no ha pogut aclarir quin paper exerciran com a independents al si del grup municipal popular, ja que, segons ha dit, el futur portaveu i únic integrant, l’independent Eusebio Monzó (l’únic regidor no investigat), es coordinarà únicament amb la gestora del partit a la ciutat per a dur a terme la tasca d’oposició a l’Ajuntament.

Etiquetas
stats