Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Centenars de persones segueixen atrapades pel tall de la A3 València-Madrid

Una retroexcavadora treballa per desallotjar neu de la carretera

EFE

La neu caiguda en les últimes hores manté talls en carreteres de la Comunitat Valenciana com l'autovia A-3, on està tallat el tram entre els quilòmetres 323 i 255, des de Bunyol-Requena, i on aquesta nit s'han repartit mantes i begudes calentes entre els centenars de persones que ha quedat atrapats allí dins dels seus vehicles.

La Unitat Militar d'Emergències (UME) va ser mobilitzada anit per a intentar obrir pas als vehicles i repartir mantes i begudes calentes a les persones que romanien detingudes dins dels seus vehicles des de feia hores, labor en la qual ha col·laborat també la Creu Roja i la Guàrdia Civil.

Fonts de la Direcció general de trànsit han indicat que també està tallada l'A-23, l'autovia mudèjar, entre els municipis castellonencs de Barraques i Viver, i la N-232 a Morella (Castelló), on està caent una gran nevada, mentre que en la província d'Alacant cal circular amb precaució per diverses carreteres.

La ciutat de Castelló ha clarejat amb pluges intenses, acompanyades de tempestes, després que en les últimes 24 hores s'hagen acumulat 107,2 litres per metre quadrat i que ahir fóra el dia més plujós de gener des de 1912, segons l'Agència Estatal de Meterología (AEMET).

La Comunitat Valenciana roman en alerta roja per risc extrem de nevades a l'interior de la província de Castelló i a l'interior de la de València, i també té activada l'alerta taronja per pluges intenses i l'alerta groga per forts vents.

Etiquetas
stats